– det ideelle stedet for kurs og møter

2 møterom

Enten du planlegger et faglig arrangement eller et sosialt event, har vi møterom som passer for deg. Ved bestilling av minimum 20 hotellrom får du eksklusiv tilgang til alle våre fasiliteter, slik at du og gruppen din kan nyte hele hotellet for dere selv. Vår pakke inkluderer lunsjer og middager laget av ferske, lokale råvarer, med fleksible serveringsalternativer enten i Anna Gurines Spiseri eller utendørs i hagen.

Vi oppgraderer snart vårt tekniske utstyr med topp lyd, stor skjerm og god mikrofon/mygg. Som en del av vårt nettverk av lokale aktører kan vi også hjelpe deg med å bestille utflukter, aktiviteter eller transport. Eller kanskje du foretrekker et bedriftsbesøk? Vi samarbeider med bedrifter som Norsk Sjømat, Ole Ringdal, Grilstad, Tind, Grandiosafabrikken og Skarbø Gard.

 

Standard rom

Kabinettet

Opptil 6 personer

Det finnes få ting som kan måle seg med gleden av et vellykket møte. I vårt styrerom Kabinettet, beliggende i andre etasje, kan opptil seks personer få egentid til å lære, lytte og presentere til en flott utsikt til hagen og fjellene.

Kontakt oss

Kontakt oss

Fornavn
Etternavn

Ta gjerne kontakt og vi skreddersyr deres arrangement!